Μαρία Ηλιάκη: Ο εκνευρισμός με μηνύματα από followers – «Μην με ταράζετε»

Η Μαρία Ηλιάκη αυτές τις ημέρες κάνει εκκαθάριση στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια συγκέντρωσε πολλά ρούχα της κόρης της, τα οποία δεν της κάνουν πια και θέλησε να τα χαρίσει σε κάποια μανούλα που τα έχει πραγματική ανάγκη.

Η Μαρία Ηλιάκη επισήμανε πως μετά από έρευνα που έκανε, βρήκε ότι σε κανένα ίδρυμα δεν χρειάζονται ρούχα αυτής της ηλικίας και έτσι απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της στα social media. Τότε, αρκετοί ήταν εκείνοι που της έστειλαν μηνύματα να κρατήσει τα ρούχα

για το δεύτερο παιδάκι που θα κάνει.

Η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε με τα συγκεκριμένα σχόλια, μιας και – όπως επισήμανε – κανείς δεν γνωρίζει, αν θα κάνει δεύτερο παιδί και έτσι δεν έχει νόημα να κρατάει σε κούτες τόσα ρούχα, τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα σε κάποια άλλη οικογένεια.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220804163330_iliaki.mp4

«Λοιπόν, ακούστε… Μην με εκνευρίζετε! Σχόλια τύπου “κράτα τα για το δεύτερο” δεν… Μην μπαίνετε στον κόπο να μου γεμίζετε το προφίλ με μηνύματα άχρηστα γιατί τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μία δουλίτσα. Πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο, είστε σίγουροι ότι ντε και καλά θα κάνω δεύτερο;

Αν το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει; Θα κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα έτσι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια κι όλες οι εταιρείες μας στέλνουν ρούχα, όταν μένουμε έγκυος. Δεν έχουμε ανάγκη. Αν κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε…», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Το άλμπουμ από τις διακοπές της – Εντυπωσιακές φωτογραφίες με το μπικίνι της

 Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει τι τρώει στην εγκυμοσύνη της – «Κάθε μιάμιση ώρα ένα πιατάκι κάτι»

 Δημήτρης Λάλος: Αγκαλιά με την κόρη του στα γυρίσματα της συζύγου του, Έλενας Μαυρίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα