Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Στέλιο Μανουσάκη μετά τις φήμες πως παντρεύονται

Μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας μοιράζει τον χρόνο της η Μαρία Ηλιάκη για να βρίσκεται δίπλα στον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η παρουσιάστρια συχνά ανεβάζει stories στο instagram απευθυνόμενη σε εκείνον, αν και ο Στέλιος παραμένει… αφανής ήρωας αυτών.

Πριν λίγες ημέρες, η καλή της φίλη και παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή

μια πλάκα που της έκανε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα έκανε γνωστό πως θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της καλής της φίλης.

“Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις!”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παρόλα αυτά, η ίδια το διέψευσε μέσα από μια χιουμοριστική φωτογραφία γράφοντας τη λεζάντα της: “…μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους #notmarriedyet”

Not married yet, άλλα στα καλύτερα τους, όπως προδίδει και η φωτογραφία χεράκι – χεράκι με τον αγαπημένο της που δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του και την αδελφή του!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για την περίοδο της θλίψης και των πανικών και η φωτογραφία…

“Δεν έχω δει ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα, με μεγάλωσε ο πατριός μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα