Μαρία Ηλιάκη: Η επική αντίδραση του συντρόφου της όταν την είδε βαμμένη!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς. Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό μέσω δημοσίευσης που έκανε η μέλλουσα μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και στη λεζάντα, έγραψε: «Είναι τόσα πολλά… διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο ‘Σ´αγαπώ’ στον άνθρωπο μου και ένα ‘Ευχαριστώ’ στη ζωή που είναι τόσο όμορφη»!

Δείτε ΕΔΩ τη

φωτογραφία.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η παρουσιάστρια δημοσίευσε σε InstaStory ένα βίντεο στο οποίο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό μακιγιάζ που δημιούργησε επάνω της.

«Κάπως σήμερα φτιάχτηκα. Έβαλα και ένα κόκκινο κραγιόν, έφτιαξα και το μαλλί να με δει ο Στέλιος αλλιώς, γιατί με βλέπει κάθε μέρα με τον κότσο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση του συντρόφου της όταν την είδε;

Η Μαρία Ηλιάκη με νέο βίντεο αποκάλυψε την επική αντίδραση του Στέλιου Μανουσάκη, τονίζοντας ότι: «Δεν σας είπα τη θεϊκή ατάκα που μου είπε χθες ο σύντροφός μου-άντρας της ζωής μου, μόλις με είδε βαμμένη. Μου είπε “αγάπη μου κούκλα είσαι έτσι, φρεσκοβαμμένη”. Λες και ήμουν τοίχος. Αυτό βρήκε να πει».

Διαβάστε περισσότερα:

Ταμίλα Κουλίεβα: «Λυπάμαι τον άνθρωπο αυτόν. Είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας»

Η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ για τον Νίκο Νικολάου: «Υπήρξε καθαρά δική μου επιλογή – Αποχώρησε για να…»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δε θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα