Μαρία Μπακοδήμου: “Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Δεν μπορώ τη δέσμευση και…”

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν αναφέρεται συχνά στην προσωπική της ζωή, αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπορούσε να μην ρωτήσει την καλεσμένη του για το φως και την καλή ενέργεια που εκπέμπει το τελευταίο διάστημα, πιθανολογώντας πως κάποιο πρόσωπο με το οποίο είναι ερωτευμένη υπάρχει στη ζωή της.

“Σε μπαρ νομίζω ότι έχουν πάρα πολλά χρόνια να με φλερτάρουν. Με φλερτάρουν συνήθως μέσα από τις παρέες μας”, είχε δηλώσει αρχικά η παρουσιάστρια στο The 2night show.

Όταν ο παρουσιαστής την

ρώτησε αν συμβαίνει κάτι ωραίο στη ζωή της, εκείνη απάντησε πως “συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο στη ζωή μου! Δεν συνδέεται πάντα με έναν άλλον άνθρωπο αυτό”.

“Όταν με ρωτούν για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα γιατί είναι το αδύνατο μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά! Οι μεγαλύτερες μου σχέσεις, δηλαδή, κράτησαν τέσσερα χρόνια”, σημείωσε η παρουσιάστρια που δεν φοβάται το γάμο, αλλά δεν θεωρεί ότι ήταν επιτυχημένοι.

“Δεν μπορώ τη δέσμευση για αυτό και δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλο πιο βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοεπιτυχημένη, γιατί ο γάμος θέλει και μια υποστήριξη και είναι δύσκολη διαδικασία”, σχολίασε συγκεκριμένα.

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι ο μεγάλος νικητής του Silver Award!

Η Jennifer Lopez μιλά για την αναβολή του γάμου της: “Είμαι λίγο λυπημένη επειδή…”

Θύμα bullying ο γιος της Χριστίνας Πολίτη: Η οργισμένη ανάρτηση στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα