Μαρία Αντωνά: Η αντίδρασή της μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ειδύλλιο ανάμεσα σε Άρη-Σοφιάννα

Στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor (16/), ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις που έκανε για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Συγκεκριμένα, ο make up arist ισχυρίστηκε πως έχει ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ των δύο συμπαικτών, την στιγμή που η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, βρίσκεται στην Ελλάδα και ασχολείται με τις προετοιμασίες του γάμου τους.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να

ανακοινώσω ότι πραγματικά στην καλύβα γίνεται το δις εξαμαρτείν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του την Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται», είπε -μεταξύ άλλων-   ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η Μαρία Αντωνά δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα είπε ο make up artist  και αρκέστηκε στο να ανεβάσει απλά ένα story με σχόλιο ενός  διαδικτυακού της φίλου.

«Τώρα που τέλειωσε το πανηγύρι, αυτό που έκανε ο Εμμανουήλ σήμερα και μίλησε έτσι για τον Άρη και τη Σοφιάννα, δεν είναι απλά απαράδεκτο, είναι τραγικό και δεν έχει ξαναγίνει. Ένα stop. Υπάρχουν έξω άνθρωποι και οικογένειες. Θέλω πολύ να το μάθει ο Άρης…τίποτα άλλο», έγραφε το μήνυμα του διαδικτυακού φίλου που έκανε repost η Μαρία Αντωνά στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/04/220417182903_maria_antwna_1447AE8D54A6204AF2F9883E41A89EA0_video_dashinit.mp4

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 17/4

Μαριάννα Τουμασάτου για δίκη Φιλιππίδη: «Ακούω για αναπαραστάσεις και αναρωτιέμαι πόσες φορές θα το ζούνε τα κορίτσια»

Όλα Γκουντ: Ένταση ανάμεσα σε Ναταλί Κάκκαβα και Αφροδίτη Γραμμέλη: «Αν με θεωρείς παράλογη, είναι δικό σου θέμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα