Μαντώ Γαστεράτου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την ημερομηνία του γάμου της!

H Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο δημιουργική περίοδο στη ζωή της, καθώς ανέλαβε την καλοκαιρινή εκπομπή του Epslion TV, Splash, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τον γάμο της.

Όπως είναι γνωστό, η Μαντώ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο. Ο γάμος θα γίνει στην Ανάβυσσο και σήμερα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά την ημερομηνία που θα παντρευτεί. «Το λέω πρώτη φορά δημόσια. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία, παντρεύομαι 22 Σεπτεμβρίου», ανέφερε στον αέρα του Splash.

Αξίζει

να αναφέρουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Ooh la la!, η Μαντώ αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι κουμπάροι στον γάμο: «Δεν κρύβω τον σύντροφό του, αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου έκανε εκείνος πρόταση γάμου στο ταξίδι που είχαμε πάει το καλοκαίρι. Και τολμώ να πω ότι η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τα όνειρά μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μοναδική. Είναι σαν όνειρο. Είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Οι κουμπάροι θα είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι δυο κολλητοί του Νίκου. Θα παντρευτούμε στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Σάββατο θα είναι. Δεν λέω ημερομηνίες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο! Πώς κατάφερε η Kim Kardashian να βγάλει 5 εκατομμύρια σε 5 λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα