Μανούσος Μανουσάκης: «Δε με ενδιαφέρει τι είπε η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη, ας κοιτάξει τα δικά της»

Στη συνέντευξη που παράχωησε στην OnTime, η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος βρισκόταν διαρκώς στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, με αφορμή τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Μέσα σ’ όλα, η ίδια εξήγησε γιατί πιστεύει πως δε θα έπρεπε να δέχεται τη στήριξη του κόσμου.

«Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο.

Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δεν ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Τα όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή κλήθηκε να σχολιάσει ο Μανούσος Μανουσάκης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

Όσα είπε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή του Open

«Για τον κ. Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία, τηλεοπτικά μόνο καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει κάποια βάση. Δεν καταλαβαίνω τον θόρυβο γύρω από τον Γιώργο Κιμούλη, ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο, ούτε διώχθηκε, ούτε δικάστηκε. Μόνο λόγια, με τα λόγια δικάζουν.

Ασφαλώς θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Κιμούλη αν υπάρχει κάποιος λόγος να το χτίσουμε μαζί. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή και ο καθένας, ας κοιτάξει τα δικά της», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μενούνος: Ξετρελαμένη με την δύο μηνών κόρη της! Η νέα τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε με ένα στόμα: “ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες!”»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων όταν μου μίλησαν για…»

Keywords
Τυχαία Θέματα