Μαίρη Χρονοπούλου: «Με την ιδέα του θανάτου μου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη»

Από σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι πιο φτωχός, αφού η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την Παρασκευή 6/10 την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε ηλικία 90 ετών. Η σπουδαία ηθοποιός τις τελευταίες πέντε ημέρες έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή της ύστερα από το ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της. Η ίδια έφερε τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση.

Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είχε αναφερθεί στο θέμα του

φυσικού τέλους του ανθρώπου, τονίζοντας πως είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την ιδέα αυτή.

Όσα είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου στην κάμερα του Alpha

«Θυμάμαι όλους τους φίλους ανεξαιρέτως που έχουν φύγει από τη ζωή. Τις προάλλες έβαλα να δω στην τηλεόραση το “Χώμα βάφτηκε Κόκκινο”. Πρώτο πλάνο ο Νίκος μου, ο Κούρκουλος. Κουκλί σκέτο. Τον είδα και συγκινήθηκα», είχε αναφέρει αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου και είχε προσθέσει: «Μετά βγαίνει ο πολύ τρυφερός μου φίλος, ο Γιάννης ο Βόγλης. Πάει κι αυτός από την ίδια καταραμένη αρρώστια».

«Δεν προλαβαίνω να το συνειδητοποιήσω καν και βγαίνει το γειτονάκι μου, “του αγοριού απέναντι”, ο Γεωργίτσης από την ίδια καταραμένη αρρώστια κι αυτός φευγάτος. Μέχρι να το πω αυτό και ο μεγάλος δάσκαλός μας, ο Κατράκης, από την ίδια καταραμένη αρρώστια κι αυτός φευγάτος. Δεν άντεξα και έκλεισα την τηλεόραση», είχε πει στη συνέχεια.

Τέλος, είχε καταλήξει λέγοντας πως «δεν μπορούσα να τους βλέπω. Είναι όλοι τους νεκροί κι εγώ ζωντανή. Με την ιδέα του δικού μου θανάτου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη, δεν με τρομάζει καθόλου η αποχώρηση. Όμως, με την ιδέα του θανάτου των γύρω μου, των δικών μου ανθρώπων δεν μπορώ να εξοικειωθώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είχε αναφέρει: 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα