Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Του κρατούσα το χέρι στη δύσκολη τελευταία ημέρα της ζωής του»

Η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον θάνατο του πολυαγαπημένου φίλου της, Δάκη, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή την Κυριακή 29/5 σε ηλικία 78 ετών. Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, στην αρρώστιά του αλλά και στην τελευταία κουβέντα τους.

Αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν, η Λουκίλα Καρρέλ Πλέσσα, είπε: «Ήταν ο παιδικός μου έρωτας όπως τόσων κοριτσιών στο σχολείο. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο, ήταν ο πρώτος καλεσμένος μου. Από τότε

γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1 με 1.5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου».

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, που ξεκίνησε το 2018, η ίδια εξομολογήθηκε: «Όταν αρρώστησε, τον Μάρτιο του 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν τρεις μήνες ζωής, εγώ έγινα ο “ψυχικός” γιατρός του. Αφήσαμε αυτό το κεφάλαιο και του έδινα προοπτικές σε πράγματα που ήξερα ότι αγαπάει και λαχταράει… Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους, ο ίδιος είχε διάθεση να ζήσει και εγώ του έδινα κίνητρο. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί».

Όσον αφορά στην τελευταία συζήτησή τους, η Λουκίλα Καρρέλ είπε συγκινημένη: «Το Σάββατο, στη δύσκολη τελευταία του μέρα, του κρατούσα το χέρι του και του έλεγα σ’ αγαπώ πολύ. Έκανε προσπάθεια να ανοίξει τα μάτια του, με καταλάβαινε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρομάχη: «Είμαι Ελληνίδα και με αντιμετώπισαν σαν ξένη…»

 Δάκης: Η τελευταία δήλωση δέκα ημέρες πριν «φύγει» – «Δεν θέλω ο κόσμος να στενοχωριέται για εμένα»

 Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα