Λουκία Παπαδάκη: Η μακροχρόνια σχέση της και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Η Λουκία Παπαδάκη αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο της «Κύρας».

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο», αποκάλυψε αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή της.

Η ηθοποιός βρίσκεται

σε σχέση με τον Τίμο Τζάννες εδώ και αρκετά χρόνια και, όπως εξομολογήθηκε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Τι να περιμένουμε από τον ρόλο της Κύρας;

Η Κύρα είναι ένας περίπλοκος και πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, γι’ αυτό και ήταν άμεση η ανταπόκρισή μου σε αυτή την πρόταση, πέραν του καναλιού, των συντελεστών και της παραγωγής που παίζουν πάντα πολύ μεγάλο ρόλο. Σεναριακά στον χαρακτήρα αυτό δίνονται πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί και να βγάζει στοιχεία τα οποία είναι λίγο απροσδόκητα. Δεν είναι μια αναμενόμενη προσωπικότητα η Κύρα, δεν πηγαίνει σύμφωνα με τις νόρμες. Ποτέ δεν πήγε στη ζωή της.

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, παρακολουθείτε τα ποσοστά τηλεθέασης;

Όχι ποτέ δεν το έκανα αυτό. Νομίζω για κανέναν ηθοποιό δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα, παίζει πάντοτε ρόλο μόνο η αυθόρμητη ανταπόκριση του κόσμου και οι προσλαμβάνουσες από αυτόν. Εννοείται μας ενδιαφέρουν και μας χαροποιούν όταν τα μαθαίνουμε από το κανάλι και την παραγωγή, αλλά δεν είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τις λίστες με τα νούμερα.

Αυτή είναι δουλειά άλλων ανθρώπων και την κάνουν και πάρα πολύ καλά. Εμείς επειδή είμαστε το προϊόν, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αυθόρμητη ανταπόκριση από τον κόσμο, το να σου λένε δηλαδή ότι δεν χάνουν τα επεισόδια. Όταν συμβαίνει αυτό και πληροφορούμαστε ότι και… νουμερικώς πηγαίνουμε καλά, είμαστε πανευτυχείς. Κανείς μας δεν ξέρει πάντως ποτέ όταν ξεκινάει κάτι, το πώς θα πάει.

Είστε σε μια μακροχρόνια σχέση με τον Τίμο Τζάννες. Θα κάνατε έναν τρίτο γάμο ή το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει;

Όχι γιατί να κλείσει. Βεβαίως και θα έκανα τρίτο γάμο. Μια χαρά κοπελίτσα είμαι με τα κουφέτα κάτω από το μαξιλάρι μου (γέλια). Μια φορά τα έβαλα έφηβη και είδαν στον ύπνο μου ένα γάιδαρο (γέλιο).

Ποιο είναι το μυστικό που η σχέση σας έχει αντέξει στον χρόνο;

Αυτό το κάνουν και οι δυο άνθρωποι. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό στην ελευθερία και την ανεξαρτησία του άλλου ανθρώπου. Το να είναι κανείς ελεύθερος, να κυνηγάει τα όνειρά του, να εκφράζεται, να χαμογελάει. Θα σας φανεί πολύ παράξενο, αλλά ξέρετε πόσοι άνθρωποι δεν χαμογελούν όσο θέλουν γιατί φοβούνται την επίδραση του συντρόφου τους;

Διαβάστε ακόμα:

 Βέφα Αλεξιάδου: Οι εγγονές της, η άγνωστη πρόταση στην ΕΡΤ και η συνεργασία με τον ANT1

 Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του γιου της

 Άρης Σοϊλέδης: «Όταν κάνω follow μια κοπέλα, η Μαρία μού στέλνει αμέσως μήνυμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα