Λίγο πριν φορέσετε τα πέδιλά σας πρέπει να δείτε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών

Βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του Μάρτη και έχετε κλείσει ραντεβού για πεντικιούρ το οποίο από εδώ και στο εξής θα είναι συχνότερο. Έρχεται τριήμερο και Πάσχα και αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζετε και πάλι εκδρομή. Ο καιρός έχει φτιάξει και το πιθανότερο είναι δειλά δειλά να φορέσετε τα πέδιλα σας. Ξέρω δεν μπορείτε να το πιστέψετε ακόμη και θέλετε να πετάξετε από τη χαρά σας. Μπότες και κλειστές

γόβες θα κλειστούν στην ντουλάπα για τα καλά. Και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και τα σανδάλια επιτέλους θα πάρουν τη θέση τους.

Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να περιποιηθείτε τα πόδια και τα νύχια σας ώστε να αποκτήσετε το τέλειο πεντικιούρ. Ναι, το γνωρίζω ότι δεν τα παραμελήσατε κατά την περίοδο του χειμώνα αλλά σίγουρα δεν τους δώσατε και την πρέπουσα σημασία. Κάποιες από εσάς μάλιστα αποφασίσατε να τα ξεκουράσετε οπότε δεν απλώσατε βερνίκι νυχιών αλλά ένα διάφανο base coat.

Πάνε όμως αυτά, πέρασαν. Τώρα είναι άνοιξη και πρέπει να το γιορτάσετε. Με κάθε τρόπο. Αν δεν καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού μην σκάτε. Μπορείτε και μόνες στο σπίτι να φροντίσετε τα νύχια σας και να τα βάψετε με ένα υπέροχο ανοιξιάτικο χρώμα. Μια απόχρωση που ανήκει στις τάσεις της σεζόν φυσικά. Λαμπερό, φωτεινό και υπέροχο. Θα σας προτείνουμε φυσικά και κάποια απαλά και nude αλλά οι τάσεις θέλουν δυνατές αποχρώσεις που ξεχωρίζουν. Άλλωστε πάντα σας άρεσαν τα έντονα χρώματα στα νύχια των ποδιών σας. Σας βλέπουμε κάθε άνοιξη και καλοκαίρι.

Ειδικά φέτος τα beauty brands θα σας εντυπωσιάσουν αφού έχουν δημιουργήσει συγκλονιστικά χρώματα που ξεχωρίζουν.

Αν αποφασίσετε λοιπόν να περιποιηθείτε μόνες στο σπίτι το πεντικιούρ σας μην ξεχάσετε το scrub και την ενυδατική κρέμα. Παράλληλα μπορείτε να αγοράσετε και μια μάσκα ποδιών που κάνει τέλεια δουλειά. Στη συνέχεια επιλέξτε μία από τις αποχρώσεις που σας προτείνουμε και είστε έτοιμες.

Essie Nail Colour, Reign Check

Korres Gel Effect Nail Colour, Pool Waves

Yves Saint Laurent La Laque Couture, Corail Singulier 111

OPI Infinite Shine 2, Tempura-ture Is Rising

Chanel Le Vernis, Neon 596

Dior Vernis Pop N’ Glow, Tutti Frutti

Διαβάστε ακόμη:

H λίστα των celebrity bob μεγαλώνει και τελευταία στη σειρά είναι η Kristen Bell

Η Lupita Nyong’o ξαναχτυπά και αυτή τη φορά οι φακοί επαφής που φόρεσε ήταν πραγματικά φοβιστικοί

Keywords
Τυχαία Θέματα