Λένα Δροσάκη: «Επιλέγουμε καλούς ανθρώπους δίπλα μας κι όταν αυτό αλλάζει απομακρυνόμαστε»

Η Λένα Δροσάκη έδωσε την πρώτη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

 Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο paralaximag.gr και στον Γιώργο Σταυρακίδη για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, χωρίς να αναφερθεί στο διαζύγιό της από τον ηθοποιό. Ωστόσο, κάποιες απαντήσεις της «μιλούν» από μόνες τους.

Με αφορμή μια ερώτηση σχετική με την παράσταση, η Λένα Δροσάκη εξομολογήθηκε ότι μεγάλωσε σε μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια που της έμαθε να μοιράζεται, συνεπώς πλέον αναζητά η ίδια αυτό το μοίρασμα. Ειδικότερα,

δήλωσε:

« […] Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου.

Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο».

Όταν ρωτήθηκε τι εύχεται για τη Λένα, η ηθοποιός είπε: «Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: ”Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας”.

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Κλέλια Πανταζή: Η δυσκολία που αντιμετώπισε στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης

 Ελεονώρα Μελέτη: Βαφτίζει την κόρη της! Όλες οι λεπτομέρειες

 Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε μαυρισμένη στην εκπομπή! – «Είμαι πολύ ζεν σε αυτή τη φάση»

Keywords
Τυχαία Θέματα