Λελέ Γκόφα: Νέο ξέσπασμα από τη σύζυγo του Στέλιου Ρόκκου -«Όσο η Θεσσαλονίκη είναι σε lockdown, ο Μητσοτάκης βλέπει James Bond»

Μετά το πρώτο ξέσπασμα για το mini lockdown στη Θεσσαλονίκη, η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, προχώρησε σε καινούριες αναρτήσεις στα social media επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η Λελέ Γκόφα -η οποία συνεργάζεται στο πλευρό του συζύγου της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσολονίκης-

έλαβε πολλά μηνύματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το γεγονός του ότι το μαγαζί θα μείνει κλειστό μέχρι την Παρασκευή 8/10.

Η ίδια απάντησε σε αρκετά από τα μηνύματα που έλαβε, ενώ απάντησε και σε followers που της είπαν ότι «αν δεν της αρέσει αυτό το καθεστώς, να φύγει από τη χώρα».

Στο τελευταίο InstaStory της, μάλιστα, η Λελέ Γκόφα δημπσίευσε μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του γιου του, από την χθεσινή έξοδό τους στον κινηματογράφο.

«Ενώ η συμπρωτεύουσα αναμένει σε lockdown, συγγνώμη mini lockdown, ο πρωθυπουργός μας αναμένει την προβολή του James Bond», έγραψε χαρακτηριστικά η Λελέ Γκοφά, εμφανώς εκνευρισμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε από τη ζωή Έλληνας τραγουδιστής σε ηλικία 38 ετών

Γλυκά Νερά: Έτσι κυλά η καθημερινότητα της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο -«Έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει»

Κατερίνα Στικούδη: Αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου της -Αναμένεται να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό

Keywords
Τυχαία Θέματα