Λάκης Λαζόπουλος: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση»

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση στο παρελθόν είχαν μεγάλη κόντρα, με τις δηλώσεις και τα καυστικά σχόλια να μην έχουν τέλος. Κι ενώ το 2018 τους είδαμε να ποζάρουμε μαζί και πιστέψαμε ότι έλυσαν τις διαφορές τους, σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται να σχολιάσει με σατυρικό τρόπο τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση σχετικά με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Με αφορμή το σχόλιο της γνωστής ηθοποιού ότι η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» έπρεπε να είναι υποψήφια για Όσκαρ, ο παρουσιαστής – ηθοποιός δήλωσε στο «newsbreak». «Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει… Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν την “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», ήταν τα αρχικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου και συνέχισε:

«Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η πρώτη δήλωση του πρίγκιπα Παύλου μετά τον θάνατο του πατέρα του

 «Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του Φιλιππίδη σε σχέση με τον Μπέζο»

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια για τον ερχομό του γιου του -«Δεν θα το πίστευα ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα