Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η φωτογραφία από το σπίτι του στο Λαγονήσι όσο η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη

Η φωτιά που ξέσπασε στον Κουβαρά Αττικής από το μεσημέρι της Δευτέρας 17/7 έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, καθώς καίει ανεξέλεγκτη προς το Λαγονήσι.

Από εκείνη την ώρα εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής δεν υπάρχουν άνθρωποι που να είναι εγκλωβισμένοι.

Δεκάδες πυροσβέστες αλλά και εναέρια μέσα επιχειρούν να σβήσουν την πυρκαγιά, ωστόσο έχουν καεί χιλιάδες στρέμματα, σπίτια και αυτοκίνητα σε Κουβαρά και Λαγονήσι μέχρι στιγμής. Μάλιστα, την ίδια ώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει και στο Λουτράκι, αφού και

εκεί έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μένει στο Λαγονήσι, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με μια φωτογραφία για το πως είναι τα πράγματα εκεί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος τράβηξε μια φωτογραφία από το μπαλκόνι του σπιτιού του και στη συνέχεια την δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η θεά από το παράθυρό του θα έλεγε κανείς πως δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή -όπως θα ήταν σε άλλη περίπτωση, αφού ο ουρανός έχει αντικατασταθεί από τους καπνούς.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα