Λάμπρος Κωνσταντάρας για Στεφανία Γκουρνέλου: «Ήταν δική μου η ευθύνη για ό,τι έγινε»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φιλοξενήθηκε στο After Dark το βράδυ της Παρασκευής 20/5 και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για την εμπειρία του στο Survivor κι όσο έγιναν στον Άγιο Δομίνικο ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με την Έλενα Κώνστα και τη Στεφανία Γκουρνέλου.

Αναφερόμενος στη σχέση του σήμερα με την πρώην του, Έλενα Κώνστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Με την Έλενα Κώνστα ήμασταν μαζί

τέσσερα χρόνια. Έχουμε χωρίσει εδώ και δυο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Με έναν άνθρωπο που έχεις αγαπηθεί πολύ δεν είναι ωραίο να τσακώνεσαι και να το χαλάς άσχημα. Εγώ προσπαθώ να μην χαλάω άσχημα τα πράγματα στη ζωή μου. Είναι δύσκολο να κρατήσεις καλή σχέση με κάποιον που πριν είχες ερωτική σχέση. Νομίζω ότι, αν δεν γίνει κάτι τρομακτικό, η Έλενα θα είναι στη ζωή μου… Είχα έρθει και κοντά με τους γονείς της, οι άνθρωποι με έβαλαν στο σπίτι τους πόσες φορές».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι του πρόσεχε τις γάτες αλλά και στις δηλώσεις που έκανε όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Η Έλενα πήγαινε στο σπίτι και φρόντιζε τις γάτες μου, ήταν καλό που υπήρχε ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά ξέρω ότι δεν ήταν κακή πρόθεση».

Σχετικά με τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αρκέστηκε να δηλώσει: «Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά και έφταιξα εγώ σε αυτό. Είχαμε μια πολύ φρέσκια σχέση. Πάνω στο δίμηνο εγώ έφυγα για τον Άγιο Δομίνικο. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε και όλα καλά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που εξασφάλισε τη θέση του στην τελική τετράδα

 Βαγγέλης Παπαθανασίου: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Nasa στον σπουδαίο καλλιτέχνη

 Λάουρα Νάργες: Ξεκίνησαν οι μεταμεσονύχτιες λιγούρες – Το γλυκό που της έφτιαξε η πεθερά της

Keywords
Τυχαία Θέματα