Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απάντησε αν έχει χωρίσει από τη Στεφανία Γκουρνέλου με στίχο από γνωστό τραγούδι

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «After Dark» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου, τονίζοντας ότι «η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά και έφταιξα εγώ σε αυτό. Είχαμε μια πολύ φρέσκια σχέση. Πάνω στο δίμηνο εγώ έφυγα για τον Άγιο Δομίνικο. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε και όλα καλά».Με αυτή του τη δήλωση, πολλοί πίστεψαν ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν απάντησε ξεκάθαρα για το αν είναι ακόμα μαζί ή όχι…

Εχθές (22/5), ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε σε 15 ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκαναν, ήταν και μία που τον ρωτούσε αν είναι ελεύθερος, με τον ίδιο να απάνταει με στίχο από τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Συγκεκριμένα, απάντησε με το κομμάτι «Ελεύθερος».

«Ελεύθερος για μια ζωή», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό του από τη Στεφανία Γκουρνέλου.

Δείτε το σχετικό InstaStory του:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού που άφησε άφωνους τους παίκτες

Survivor-Βρισηίδα Ανδριώτου: Η on camera εξομολόγηση για τον Μαρτίκα -«Σπαράζει η καρδιά μου, δεν θέλω να φύγει, είναι ο Σπύρος μου»

Σασμός: Πρωταγωνιστής της σειράς μιλάει για το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά του -«Θεωρούσα φυσιολογικό να το σατιρίσουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα