Κρύσταλλοι και ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα μας αποκαλύπτει ποιο να επιλέξουμε για να έχουμε περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή μας

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του κρύσταλλο και η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε στο Πρω1νό ποιος κρύσταλλος θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερη θετική ενέργεια και ηρεμία στη ζωή σου.

Για τον Κριό ο ιδανικός κρύσταλλος είναι ο κόκκινος αχάτης που τους προστατεύει, τους δίνει θάρρος, ενέργεια και κουράγιο.

Για τον Ταύρο το διαμάντι είναι κρύσταλλο που του προσφέρει πλούτο, δύναμη, αγάπη και αντοχή ώστε να ξεπερνάει πιο εύκολα τις δυσκολίες που του έρχονται.

Για τον

Δίδυμο ο ιδανικός κρύσταλλος είναι ο διάφανος χαλαζίας που προσφέρει θεραπεία, προστασία και ισορροπία.

Για τον Καρκίνο είναι σημαντική η φεγγαρόπετρα που θα τους βοηθήσει να κάνουν μια καινούρια αρχή, θα τους δώσει ελπίδα, διαύγεια και κατανόηση.

Ο Λέων νιώθει καλύτερα όταν έχει πάνω του ένα ρουμπίνι. Το συγκεκριμένο κρύσταλλο τον βοηθάει να ερωτεύεται με πάθος, να έχει περισσότερη δύναμη, λάμψη και πλούτο στη ζωή του.

Ο Παρθένος νιώθει άνετα με τον πράσινο ιάσπη που του δίνει ευζωία, ευφυία, πλούτο αλλά και διάγεια.

Ο Ζυγός χρειάζεται να έχει πάνω του έναν κρύσταλλο ροζ τουρμαλίνη που θα τον βοηθήσει να ερωτεύεται έντονα, να είναι πιο δημιουργικός, να νιώθει πιο σεξουαλικός, να τονώνεται και να πετυχαίνει πιο εύκολα τους στόχους του.

Για τον Σκορπιό ο ιδανικός κρύσταλλος είναι το μάτι της τίγρης, ένας κρύσταλλος που θα του δώσει απλόχερα θάρρος, δύναμη, τύχη, πλούτο, θέληση αλλά και ασφάλεια.

Για τον Τοξότη το πιο σωστό κρυσταλλάκι είναι ο αμαζονίτης που θα του χαρίσει αφθονία, ανανέωση, αισιοδοξία, αλήθεια και μια νέα αρχή.

Για τον Αιγόκερω ο ιδανικός κρύσταλλος είναι ο Αιματίτης που θα τον κάνει να νιώθει πιο θαρραλέος, να έχει καλύτερη μνήμη, να επιλύει τα προβλήματά του πιο εύκολα και να πετυχαίνει ό,τι βάζει στο μυαλό του.

Για τον Υδροχόο ο σωστός κρύσταλλος είναι το ρυρκουάζ. ακουμαρίν που θα του προσφέρει κουράγιο, ηρεμία και έμπνευση.

Τέλος, για τον Ιχθύ ο ιδανικός κρύσταλλος είναι ο αμέθυστος που θα τον κάνει να έχει συζυγική πίστη, αρμονία και ειρήνη.

Δες στο βίντεο τους κρυστάλλους κάθε ζωδίου.

Διαβάστε ακόμα: Προσοχή! Προσοχή! Σήμερα αποκαλύπτουμε το πιο αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους οι Ζυγοί γίνονται εξαιρετικοί σύντροφοι!

Κριέ, αυτές οι 3 συμβουλές είναι όλα όσα χρειάζεσαι να ακούσεις αυτή τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα