Κρατήστε σημειώσεις: Ο hairstylist της Jennifer Aniston αποκαλύπτει το σωστό τρόπο να κόψετε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι (video)

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις stars με τα ωραιότερα μαλλιά. Τα ζηλεύουμε όλες μας. Είναι τέλεια και ανεπιτήδευτα, με απίθανους φυσικούς κυματισμούς. Και μην ξεχνάτε πως είναι εκείνη που υιοθέτησε ένα από τα διασημότερα και εμβληματικά κουρέματα των 90’s που πήρε το όνομα του ρόλους της στα “Φιλαράκια”. Το κλασικό πλέον “The Rachel Cut”.

Υπεύθυνος για τα looks της τα τελευταία χρόνια είναι ο hairstylist Chris

McMillan, ο οποίος μίλησε στην Ellen DeGeneres για όλα όσα πρέπει να κάνουν οι γυναίκες τώρα που μένουν σπίτι. Φυσικά οι συμβουλές του είναι πολύτιμες και πρέπει να κρατήσετε σημειώσεις. 

Αν αποφασίσατε αν κόψετε τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι στεγνά. Σύμφωνα με τον McMillan θα πρέπει να λουστείτε, να τα στεγνώσετε καλά και στη συνέχεια να τα κόψετε. Αν είναι νωπά δεν μπορείτε να καταλάβετε το μήκος που θα δημιουργήσετε και το πιθανότερο είναι μόλις στεγνώσουν να είναι πιο κοντά απ’ ότι θέλατε.

Αν πάλι θέλετε απλά να κόψετε τις αφέλειες θα πρέπει να το κάνετε τμηματικά. Χωρίστε τις στη μέση και ξεκινήστε από το σημείο που είναι πιο μακριές. Κόψτε λίγο πιο κάτω από το σημείο που πιστεύετε πως είναι ιδανικό γιατί οι αφέλειες έχουν την ιδιότητα να γυρίζουν προς τα μέσα με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να είναι πιο κοντό από αυτό που είχατε στο μυαλό σας.

Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάποια δραματική αλλαγή στα μαλλιά σας. Αυτό είναι δουλειά του κομμωτή σας και θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Ο McMillan αναφέρεται στο γνωστό “τριμάρισμα”. Το ελάχιστο κόψιμο δηλαδή. Μια μικρή διόρθωση ώστε να μην σας ενοχλούν οι αφέλειες για παράδειγμα που έχουν μακρύνει πολύ ή οι άκρες σας που είναι κατεστραμμένες.

Δείτε το video όπου ο celebrity hairstylist δείχνει τον τρόπο φορώντας μια περούκα.

Διαβάστε ακόμη:

H Apivita στηρίζει νοσοκομεία αναφοράς του ιού, γηροκομεία και δομές αστέγων αποδεικνύοντας πως η προσφορά είναι στο DNA του brand 

WOW! Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανοίγει τη ντουλάπα που κρύβει τα μυστικά της δουλειάς του και μας αφήνει άφωνες

Keywords
Τυχαία Θέματα