Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη που έχω είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και δεδομένο»

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για πολλά και διαφορετικά θέματα. Η ζωή του, η απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι, η επιθυμία να γίνει vegan και να κόψει το αλκοόλ, η λεύκη αλλά και η διαφορετικότητα.

Αναφερόμενος στη ζωή του, ο γνωστός τραγουδιστής: «Στη ζωή μου σπάω το συμβατικό, κάνω αυτό που μου λέει

η καρδιά μου με μια υπερβολή που φαίνεται να είναι εκτός νόμου, εκτός πρέπει. Συνήθως αυτό που φαίνεται δεν ισχύει. Όταν είμαι καλά συναισθηματικά γράφω τραγούδια, όταν δεν είμαι γράφω αλλά τα σβήνω. Έχω σβήσει περισσότερα από αυτά που έχω γράψει».

Μιλώντας για την απόφαση να γίνει vegan και να κόψει το αλκοόλ: «Μπήκα στον τρίτο χρόνο που είμαι vegan. Έκανα μεγάλες αλλαγές. Έκοψα και το αλκοόλ τότε. Αποφάσισα ένα πρωί πως τα κόβω όλα αυτά. Γίνομαι vegan και κόβω το αλκοόλ. Έχω ένα άλλο τρόπο ζωής. Αυτό που άλλαξε είναι ότι αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Το ηθικό κομμάτι προφανώς είναι πολύ σημαντικό. Κάνω τακτικά εξετάσεις και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Έχω ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο και το ακολουθώ».

Σχετικά με τη λεύκη που έχει και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων: «Έχω μιλήσει για τη λεύκη που έχω. Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Κωστής Μαραβέγιας:

Διαβάστε ακόμα:

 Έφη Παπαθεοδώρου – Ελένη Κρίτα: Οι άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Παρά πέντε»

 Style Me Up: Ξέσπασε σε κλάματα διαγωνιζόμενη – Τι συνέβη;

 Κι όμως η Άννα Βίσση πήρε συνέντευξη από τη Δέσποινα Βανδή! Τι τη ρώτησε;

Keywords
Τυχαία Θέματα