Κώστας Τσουρός για Ανθή Σαλαγκούδη: «Περπατούσε στην ΕΡΤ και όλοι γύριζαν το κεφάλι από την άλλη»

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην τραυματική περίοδο που έκανε δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκπομπή στην ΕΡΤ και στον «πόλεμο» που δεχόταν.

«Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, είναι κάτι το οποίο θέλω να ξεχάσω.

Έκανα δοκιμαστικά και μου άλλαζαν την σκαλέτα τελευταία στιγμή, καλούσαν επάνω στο κοντρόλ τους πάντες, από τους ανθρώπους που καθάριζαν μέχρι τον πιο ψηλά ιστάμενο. Τότε βέβαια ήταν λίγο ακυβέρνητο καράβι, δεν είχε μπει ακόμα η τωρινή διοίκηση. Έβαζαν μέσα καλεσμένους να μου μιλούν άσχημα, για να δουν τις αντιδράσεις μου. Μου έκαναν καψόνια. Ήταν πολύ δύσκολο. Με είχαν στοχοποιήσει για ένα πολιτικό παιχνίδι, όπου εγώ βρέθηκα εκεί και ποτέ δεν κατάλαβα. Η εμπειρία μου ήταν τραυματική», εξομολογήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη στο κανάλι Action 24.

Σήμερα το πρωί (26/1) μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Κώστας Τσουρός επιβεβαίωσε όσα είπε η δημοσιογράφος για τα όσα βίωσε στην ΕΡΤ.

«Ήμουν στην ΕΡΤ όταν ήρθε η Ανθή Σαλαγκούδη να κάνει εκπομπή. Όντως ήταν έτσι τα πράγματα, όπως τα είπε η Ανθή. Υπήρχε ένα πολύ δυσμενές κλίμα τότε στην ΕΡΤ για την Ανθή. Θεωρώ επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός τότε και θεωρήθηκε ότι ήρθε ξαφνικά να παρουσιάσει μια εκπομπή ως βύσμα, λες και ήταν το πρώτο βύσμα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στους διαδρόμους της ΕΡΤ περνούσε η Ανθή και όλοι γύριζαν το κεφάλι από την άλλη και δεν της μιλούσε κανείς. Εγώ ήμουν από τους λίγους που μιλούσαν στην Ανθή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Εισέβαλε» στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και τους άφησε όλους άφωνους -Βίντεο

Αθηναΐς Νέγκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την παραίτηση από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν -Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Τριαντάφυλλος: «Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο στο “Survivor”»

Keywords
Τυχαία Θέματα