Κώστας Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για πρώην συμπαίκτη του στο «Survivor All Star» -«Όταν έχει καβγάδες σηκώνεται και φεύγει»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το «Survivor All Star» την περασμένη εβδομάδα, ενώ πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε πίσω στην χώρα μας.

Ο ζαχαροπλάστης, ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Μελίνα Μεταξά, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κόρομι, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και την ομάδα των Μπλε.

«Είμαι καλά και υγιής και στην ψυχή και στο σώμα μου. Δεν περίμενα ότι θα φύγω, ήταν πολύ δύσκολη

η ψηφοφορία», είχε τονίσει -μεταξύ άλλων- στις πρώτες του δηλώσεις στο «Πρωινό μας» μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Σήμερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο πλατό του «Καλού Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα όσα συνέβησαν στις παραλίες της Καραϊβικής. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ρώτησε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης και για τον Στέλιο Χανταμπάκη -με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Στάθης Σχίζας περί διπροσωπίας.

«Ο Χανταμπάκης είναι αληθινό παιδί, είναι καλό παιδί. Τον έχω ζήσει εγώ. Στο παιχνίδι μέσα, είναι αυτό το καλό και ευγενικό παιδί με τον καλό λόγο. Δεν του αρέσουν καθόλου οι καβγάδες και όταν έχει καβγάδες σηκώνεται και φεύγει. Θέλει ησυχία, να κρατάει μια απόσταση», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον πρώην συμπαίκτη του.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Γιώργος Τσαλίκης: Εξήγησε το λόγο που εμφανίστηκε στη σκηνή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Νίκος Μουτσινάς: Κατακεραυνώνει το ΣΕΗ με αφορμή τα Τέμπη -«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση…»

Keywords
Τυχαία Θέματα