Κώστας Κοκκινάκης: «Μην κοροϊδευόμαστε… για να πας ξανά “Survivor” πρέπει να είσαι ανώμαλος»

Στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε σήμερα (11/1) ο Κώστας Κοκκινάκης, προκειμένου να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στο «Survivor All Star».

Μέσα σ’ όλα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι από ψυχολογικής άποψης, ενώ παράλληλα τόνισε πως για να θέλει κάποιος να πάει ξανά στο «Survivor» πρέπει να είναι… ανώμαλος.

«Κάτι που ίσως ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει είναι ότι το παιχνίδι αυτό είναι ψυχολογικό. Εμείς βλέπουμε δύο ώρες κυρίως τα αγωνίσματα. Η διαβίωση είναι 20 ώρες την ημέρα σε μια καλύβα, να κοιτάζεις τον ουρανό, τη θάλασσα και να σκέφτεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Πρέπει να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο, έναν κολλητό να μιλάς.

Όταν δεν έχεις αυτό περνάει πολύ δύσκολα η μέρα. Θεωρώ λάθος που περσινοί παίκτες που έζησαν εκεί 6 μήνες να ξαναπάνε κατευθείαν να ζήσουν το ίδιο. Είναι πολύ δύσκολο. Θεώρησαν ότι θα είναι στην ίδια ομάδα. Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξαναπάς Survivor πρέπει να είσαι ανώμαλος. Την εμπειρία την έζησες, τελείωσε», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κοκκινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η απόφαση της κυβέρνησης για την κηδεία του

Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Eίσαι ένας αποτυχημένος πανελίστας που όπου πήγαινες έκανες 1,5%»

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι λεπτομέρειες της γέννησης του γιου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα