Κώστας Καζάκος Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη λίγους μήνες πριν πεθάνει

Ο Κώστας Καζάκος “έφυγε” σήμερα (13/9) από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σπουδαίος ηθοποιός νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς έπασχε από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Ο ίδιος είχε παραχωρήσει την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Art Week»,

όπου -μεταξύ άλλων- είχε μιλήσει για τη απόφασή του να κάνει καινούργια οικογένεια μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη.

Μιλώντας για το δίδυμο «Καρέζη-Καζάκος» το οποίο λάτρευε ο κόσμος, ο Κώστας Καζάκος είχε αναφέρει πως «υπήρχε μία καθαρή επαφή με τον κόσμο, ειλικρινής, ανιδιοτελής, ούτε να κερδοσκοπήσουμε, ούτε να πλουτίσαμε, καλά περάσαμε τη ζωή μας αλλά ό,τι βγάλαμε την εποχή των παχιών αγελάδων πάλι τα έφαγε το θέατρο. Το θέατρο δεν μπορεί να σε κάνει πλούσιο, βοήθησε κάποιους ηθοποιούς ο κινηματογράφος».

Και συνέχισε «Όταν αρρώστησε η Τζένη και πέθανε με ρωτούσαν αν λυπάμαι. Τι να λυπηθώ; Πέρασε μία ζωή, μακάρι να τη ζούσανε όλες οι Ελληνίδες. Τιμήθηκε, αγαπήθηκε, πέρασε καλά, δοξάστηκε. Τι άλλο να κάνεις; Αυτό που προκαλεί λύπη είναι ότι θα μπορούσε να έχει 10-15 χρόνια ακόμα σαν ηθοποιός.

Η ζωή συνεχίζεται. Μία είναι. Ανεπανάληπτη. Οι μέρες δεν ξαναέρχονται. Πρέπει να τις ζήσεις. Όταν αποφάσισα να κάνω νέα οικογένεια μετά την Τζένη, έφαγα ξύλο. Διότι δεν ήταν εύκολο να κατανοηθεί αλλά μπορούσα να κάτσω να εξηγώ; Και θεωρήθηκε ότι πρόδωσα τη σχέση μου με την Τζένη. Αλλά δεν μπορείς να την προδώσεις αφού την κουβαλάς».

Η συνέντευξη  του Κώστα Καζάκου είχε προβληθεί τον Απρίλιο του 2022.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Κώστας Καζάκος

Σάββας Σαλίπας: Θυμάστε τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Είναι έτοιμη να γεννήσει, έχω ειδοποιήσει τον μάνατζέρ μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα