Κώστας Φλωκατούλας: Η απίθανη αποκάλυψη για το μπακάλικο στο “Καφέ της Χαράς”!

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/01) ο Κώστας Φλωκατούλας και πραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Φυσικά, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” και στην επιτυχία που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Μεταξύ άλλων ο Κώστας Φλωκατούλας έκανε μια απίθανη αποκάλυψη για το μπακάλικο που έχει ως “Πολυμενέας” στη σειρά.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Έχω χαρεί που υποδέχτηκε έτσι ο κόσμος το “Καφέ της Χαράς” και για μένα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, ήταν

απίστευτο. Είχα ένα μικρό φόβο λόγω των επαναλήψεων, αλλά ήταν σαν ο κόσμος να το περίμενε. Το κλίμα στα γυρίσματα είναι πάρα πολύ καλό και όλα πάνε καλά. Θα μου άρεσε πολύ να είχα μπακάλικο. Μου αρέσει πολύ που τα έχει όλα μέσα.

Το μπακάλικο στο “Καφέ της Χαράς” ήταν πραγματικό μπακάλικο. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, σε κάθε “στοπ” έμπαινε μέσα κάποιος για να ψωνίσει. Εμείς περιμέναμε, αγόραζε, έφευγε και συνεχίζαμε το γύρισμα. Ήταν καταπληκτικό αυτό. Όχι απλώς δεν μας ενοχλούσε, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που σταματάγαμε για να ψωνίσει ο άλλος. Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Τώρα, όμως, έχει κλείσει. Αλλά ξαναστήθηκε ο ίδιος χώρος, αλλά δεν είναι σε λειτουργία, όταν δεν έχουμε γύρισμα”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Instagram την τρίτη της εγκυμοσύνη! 

My style rocks: Έχασαν τα λόγια τους με το μπούστο της! Κουδουνάρης: «Είναι φυσικό;»

Η τρυφερή φωτογραφία της Φαίης μας αγκαλιά με τον γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα