Κοργιαλάς – Ψυχίδου: Δείτε τo βίντεο που δημοσίευσαν μια μέρα πριν την αποκάλυψη της νέας σχέσης του τραγουδιστή!

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Οι δυο τους έχουν μιλήσει και δημόσια για τον χωρισμό τους, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πρόσφατα πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει η πρώην σύντροφος του στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Σπύρο Πώρο, απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ενδιαφέρεται μόνο για το παιδί του, αλλά και για την προσωπική του ζωή: «Με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πως θα συνεχίσω τη ζωή μου! Εννοείται πως θέλω να φτιάξω τη ζωή μου. Μπορεί και πολύ σύντομα»!

Σε απάντηση αυτής της δήλωσης, η δημοσιογράφος δήλωσε πως εκείνη την ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, αφήνοντας μάλιστα και κάποιες αιχμές πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Δείτε συγκεκριμένα το απόσπασμα που έπαιξε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», που θέλει τον τραγουδιστή ζευγάρι με μία κοπέλα ονόματι Λένα, η οποία έχει καταγωγή από την Καβάλα και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz!

Το ίδιο κι όλας βράδυ, το πρώην ζευγάρι το οποίο ζει ακόμη στο ίδιο σπίτι και όπως φαίνεται διατηρεί μία πολύ καλή και υγιή φιλική σχέση, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν:

Διαβάστε περισσότερα:

Best Friend’s Fear: Απέτυχε η φάρσα στον μισθοφόρο… Κράτησε μόλις 7 λεπτά!

Σοφία Παυλίδου: Μιλάει ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Λεοντίτση βαφτίζει τον γιο της! Δείτε το προσκλητήριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα