Κοψιδάς: «Ο Γεωργούλης είναι ένα παιδί με χαμόγελο, καθόλου βίαιος -Θα συνεργαζόμουν με τον Κιμούλη»

Ο Γιώργος Κοψιδάς φέτος συμμετέχει στον νέο κύκλο του «J2US», έχοντας για παρτενέρ του Στεφανία Ρίζου.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- εξέφρασε την άποψή του για τη υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη καθώς και την θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη, με αφορμή όσα είχε πει για εκείνους σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σοφία Βογιατζάκη.

«Και ‘γω αυτή την εικόνα έχω από τον Αλέξη Γεωργούλη (σ.σ. που έχει και η Σοφία Βογιατζάκη). Από αυτό που ξέρω και από όσο έχουμε συνεργαστεί μαζί. Τώρα το

τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει, δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω άποψη.

Για μένα είναι ένα παιδί μόνο με χαμόγελο, καθόλου βίαιος, μες στην πλάκα, μες στον χαβαλέ ήμασταν και έχω μια πολύ ωραία εικόνα από τον Αλέξη. Οπότε συμφωνώ με την Σοφία Βογιατζάκη», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη και την εικόνα που εξέφρασε για εκείνον η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιώργος Κοψιδάς σχολίασε: «Αφού έχει αυτή την εικόνα από τον Γιώργο Κιμούλη και συνεργάζεται και μαζί του και είναι όλα μια χαρά, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ο άνθρωπος αθωώθηκε και προφανώς θα έπαιζα σε μια παράσταση μαζί του, αν μου γινόταν η πρόταση και μου άρεσε αυτό που είχα να κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω να τραγουδάω γιατί…»

Η Μαίρη Συνατσάκη σε νέες εικόνες με την κορούλα της – H αγάπη που της μεταδίδει

Τριαντάφυλλος: Κατακεραυνώνει τον Γιώργο Κόρομι μετά τις δηλώσεις του- «Θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες»

Keywords
Τυχαία Θέματα