Κοντιζάς-Κουτσόπουλος-Ιωαννίδης: Συνεργασία εκτός MasterChef;

Είστε και οι τρεις επαγγελματίες μάγειρες. Ποια είναι τα άμεσα επαγγελματικά σχέδια του καθενός;

Σ.Κ.: Υπάρχει σαν ιδέα να ανοίξω ένα καινούριο εστιατόριο. Στην αρχή το υπολόγιζα για τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Οι δουλειές, όμως, μας πήγαν πίσω. Πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε έναν νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, o οποίος δεν θα έχει σχέση με το Nolan, καθώς η προσέγγιση

θα είναι διαφορετική.

Λ.Κ.: Έχω το προνόμιο και την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους που κάνουν πολλά πράγματα. Τα εστιατόρια Feedέλ ανήκουν σε έναν όμιλο καταστημάτων. Επειδή ακριβώς υπάρχει καλή συνεργασία, ετοιμάζουμε διάφορα πράγματα. Το πιο άμεσο είναι πως θα πάρω μια μετακινούμενη καντίνα και θα δημιουργήσω ένα δικό μου concept πάνω σε αυτό.

Π.Ι.: Σκέφτηκα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τη γνώση στην εκπαίδευση και με έναν διαφορετικό τρόπο να εκπαιδεύσω τον κόσμο που αγαπά τη μαγειρική, χωρίς απαραίτητα να θέλει να γίνει επαγγελματίας. Αξιοποιώντας την ανάγκη του κόσμου που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα, έχω ξεκινήσει κάποια βίντεο στο YouTube που εξηγούν τους σωστούς τρόπους μαγειρικής και είναι βασισμένα όπως θα έκανα το μάθημα σε μια σχολή, με έναν πιο απλό και κατανοητό τρόπο. Ήδη έχω κάνει ορισμένα γυρίσματα και έχουν ανέβει τα πρώτα βίντεο.

Μαζί θα θέλατε να κάνετε κάτι;

Λ.Κ.: Το θέμα δεν είναι η συνεργασία, ούτε η μοιρασιά. Θα πρέπει να βρούμε κοινές ώρες.

Π.Ι.: Δεν το είπα στα παιδιά, αλλά πέρασα πολύ όμορφα την ημέρα που σε μια δοκιμασία των παικτών βάλαμε και οι τρεις τις ιδέες μας και φτιάξαμε ένα πιάτο που ήταν αξιόλογο και η τρέλα και η φιλοσοφία του καθενός υπήρχε σε απόλυτη αρμονία μέσα σε αυτή τη συνταγή.

Σ.Κ.: Μας πήρε πολλή ώρα και μιλάμε για ένα πιάτο! Σκέψου να πρέπει να βγάλουμε ένα μενού 18 πιάτων! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Διαβάστε ακόμα:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλο έχει σπουδάσει η Νικολέττα Καρρά εκτός από υποκριτική

Keywords
Τυχαία Θέματα