Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής και η αναφορά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», καθώς σε μερικές ημέρες αναχωρεί για την Ασία, αφού θα συμμετάσχει στο «Asia Express». Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην πορεία του στην τηλεόραση και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου έξω από το στούντιο της εκπομπής και εκείνοι μίλησαν για το τέλος της συνεργασίας τους με το «Χαμογέλα και Πάλι» αλλά και το «Asia Express».

«Τελικά το έριξα το δάκρυ. Ήταν λίγο εσωτερικό, δεν φάνηκε αλλά μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας για την τελευταία εκπομπή του «Χαμογέλα και Πάλι».

Όσον αφορά στην αντίδραση της παρουσιάστριας όταν της ανακοίνωσαν την πρόταση που δέχτηκαν, ο Φίλιππος Ιωάννου δήλωσε: «Η Σίσσυ το πήρε τέλεια, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντίδραση. Μας είπε “άμα θέλετε, άμα γουστάρετε, να πάτε και να περάσετε καλά, εγώ θα σας στηρίζω”».

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική αλλά μας είπε ότι αφού θέλουμε και οι δύο να το κάνουμε τόσο πολύ δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να το κάνουμε. Μπορεί να χάρηκε κιόλας γιατί γκρινιάζω αρκετά».

Τέλος, σχετικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το «Asia Express», ο ίδιος δήλωσε: «Την Ευρυδίκη θα την αφήσω στο σπίτι, το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα είμαστε, μια χαρά θα περάσει και εκείνη. 4ο ημέρες είναι μόνο. Δεν φεύγουμε για πάντα. Φεύγουμε σε λίγο καιρό και δεν έχω ετοιμάσει ούτε τα εσώρουχα. Του χρόνου θα ήθελα να κάνω ένα late night με συμπαρουσιαστή τον Φίλιππο και να σχολιάζουμε τα τηλεοπτικά δρώμενα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Με κάλεσαν για μάρτυρα υπεράσπισης του Φιλιππίδη, αλλά δεν πήγα…»

 Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πριν από εννέα χρόνια έγινα μαμά για πρώτη φορά…»

 Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό αλλά δεν είμαι» – Η απάντηση για τις πολιτικές θέσεις του

Keywords
Τυχαία Θέματα