Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά δημόσια σε follower για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, μιας και δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση για όσα γράφονται και ακούγονται.

Αυτές τις μέρες, η παρουσιάστρια αποκαλαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ρόδο μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Mάλιστα,

πριν από μερικά 24ωρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της μια σειρά από ολόσωμες φωτογραφίες της, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στα σοκάκια του νησιού.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Πάντως, αρκετοί follower της φαίνεται να αναρωτιούνται στα στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της, σχετικά με την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της και το γεγονός ότι δεν έχει επισημοποιήσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι. Σε ένα από αυτά τα σχόλια, μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως δε δίστασε και απάντησε δημόσια.

Συγκεκριμένα, μία ακόλουθος της παρουσιάστριας έγραψε κάτω από την φωτογραφία πως «αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η εν συναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Διαβάστε ακόμα:

Νικολέττα Ράλλη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρης της -Το μήνυμά της

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τον γιο της -«Έχω βάλει την προηγούμενη ζωή μου στην άκρη»

Ανέστης Βλάχος: Η συγκινητική ανάρτηση του εγγονού του ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα