Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο τους -Φωτογραφίες

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν την περασμένη Τρίτη (3/1) η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και όπως είναι αναμενόμενο, το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε το μεσημέρι της Τρίτης με καισαρική τομή. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.800. Μοιάζει και στους δύο γονείς το παιδάκι. Γέννησε πάρα πολύ ωραία. Ήταν πολύ συγκινημένη και η ίδια και ο Βασίλης. Είναι πολύ καλά στην υγεία της τώρα. Ήδη περπατάει και θηλάζει το μωρό της. Είναι χαρούμενη και η ίδια

και ο Βασίλης, αλλά και οι συγγενείς τους. Το πρωί της Παρασκευής θα φύγει από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (4/1) ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Ψαθάς στο «Πρω1νό» του ANT1.

Πριν από λίγη ώρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωράκι τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενο και ανυπομονεί να απολαύσει αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του που μόλις άνοιξε.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μού έκανε πρόταση γάμου για λογαριασμό του Φρέντυ»

Πέθανε Ελληνίδα ηθοποιός μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο

Πρωινό μας 6/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα