Κολωνός: Συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης -Έρχονται και άλλες συλλήψεις μέσα στη μέρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Την Τετάρτη 12/10, οι Αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης και προχώρησαν στη σύλληψη του 41χρονου πατέρα της ανήλικης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα συλλήψεων για άτομα από το περιβάλλον από του 53χρονου κατηγορούμενου, αλλά και ατόμων που η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ως βιαστές της 12χρονης.

Σήμερα

το πρωί (13/10) μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος του 41χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο πελάτης του δεν εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

«Το περιβάλλον του πατέρα δεν έχει μιλήσει ακόμα. Ο ίδιος ο πατέρας είχε πρόβλημα με τη χρήση ναρκωτικών, δεν σχετίζεται όμως επ’ ουδενί με την υπόθεση βιασμού της κόρης του. Εννοείται ότι ένας πατέρας που αντιμετωπίζει προβλήματα δεν μπορεί να ελέγξει καθόλου ή σχεδόν καθόλου το παιδί του. Το περιβάλλον της μητέρας που είχε την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης του , δεν μπόρεσε εκείνο (σ.σ.: το περιβάλλον) να κρατήσει τις ανώμαλες ορμές των κατηγορουμένων, που βίαζαν και εξέδιδαν το κορίτσι», είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα της 12χρονης έχει στο σύνολο 8 παιδιά, εκ των οποίων τα δύο είναι ενήλικα και ζουν με τη γιαγιά τους. Τα υπόλοιπα έξι παιδιά έχουν μεταφερθεί με εντολή εισαγγελέα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια»

Ελένη Μενεγάκη: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που ακούμε, πονάω…»

Ελεονώρα Μελέτη: «Μου έχει συμβεί σε επαγγελματικό περιβάλλον να κατουριέμαι από το φόβο μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα