Κολωνός: Σοκ! Ο 53χρονος είχε στο κινητό του φωτογραφίες από τους βιασμούς της 12χρονης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις και ήδη κάποιοι από αυτούς, όπως ο 53χρονος και η 37χρονη μητέρα της, έχουν προφυλακιστεί.

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/10, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «T-live» στον Alpha. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο 53χρονος είχε κρατήσει στο κινητό του μέχρι και τη σύλληψή του από τις Αρχές φωτογραφίες από τους βιασμούς της 12χρονης.

«Πληροφορήθηκα σήμερα και έχω αηδιάσει, ότι κρατούσε στο κινητό του μέχρι τη σύλληψη, οπτικό υλικό, φωτογραφίες, κατά την ώρα των εμετικών πράξεών του με το παιδάκι. Είχε κρατήσει φωτογραφίες. Είχε τον εαυτό του κατά την αηδιαστική, τρομακτική διαδικασία που περνούσε το πρωί στο υπόγειο του μαγαζιού του. Είχε φωτογραφίες…

Ήθελε να βλέπει τον εαυτό του κατά τις άθλιες αυτές πράξεις. Υπάρχουν στη δικογραφία έμαθα μέχρι και φωτογραφίες, που δεν μπορούσε να τις αποχωριστεί. Ήταν περήφανος για τις πράξεις του και ήθελε έχει τις φωτογραφίες να τις βλέπει και να τις ξαναβλέπει», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Παπουτσάκη για την εμφάνισή της στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα τα λεφτά μου»

 Νίκος Μουτσινάς: «Ζούμε μέσα σε μία γυάλα, μπαίνουμε στην αρχή της εκπομπής, βγαίνουμε όταν τελειώσει»

 «Έχουν πει ότι είμαι χάλια ηθοποιός και άσχημος, οι haters βαράνε παντού»

Keywords
Τυχαία Θέματα