Κλέλια Ρένεση: Με την 2,5 ετών κόρη της σε πάρκο με ζώα – Βίντεο

Με αφορμή την παύση των γυρισμάτων της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» λόγω των ημερών του Πάσχα, η Κλέλια Ρένεση άφησε για λίγο την Αθήνα και ταξίδεψε στη γενέτειρά της τη Ζάκυνθο. Η γνωστή ηθοποιός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον τόπο της και έτσι κάθε φορά που οι υποχρεώσεις της τής το επιτρέπουν τον επισκέπτεται.

Τα τελευταία

χρόνια, βέβαια, έχει μαζί της την καλύτερη παρέα και αυτή δεν είναι άλλη από τη μοναχοκόρη της, Κοραλία. Η μικρή γεννήθηκε τον Μάιο του 2019, πλημμυρίζοντας με απέραντη ευτυχία τη ζωή της Κλέλιας Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής να κρατάει χαμηλούς τόνους και να δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

Η ίδια διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο είναι ελάχιστες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση. Η Κλέλια Ρένεση επισκέφτηκε ένα πάρκο με ζωάκια στο νησί μαζί με την κόρη της, τα τάισαν, χάζεψαν την ομορφιά τους και φυσικά χάρηκαν τη βόλτα στη φύση.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλλα Γκίκα: «Όταν πήγα στο casting του Σασμού μου έδωσαν να διαβάσω τα λόγια της Καλλιόπης»

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Σάκη Τανιμανίδη με ένα βίντεο από την περίοδο που ήταν έγκυος

 Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το απίστευτο πόσο που ζήτησε παρουσιάστρια, όταν της πρότεινε να παίξει μουσική στον γάμο

Keywords
Τυχαία Θέματα