Κλέλια Ρένεση: Για κάμπινγκ με την 3χρονη κόρη της – Η κοινή φωτογραφία τους

Σε περίοδο διακοπών βρίσκεται η Κλέλια Ρένεση μαζί με την κόρη της, Κοραλία. Η γνωστή ηθοποιός αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων για τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ετοίμασε τη βαλίτσα και πήγε για κάμπινγκ με την 3χρονη κόρη της.

Η Κλέλια Ρένεση διαθέτει

το δικό της προφίλ στο Instagram, ωστόσο προτιμά να κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά της. Άλλες φορές, η γνωστή ηθοποιός τοποθετείται δημόσια για κοινωνικά θέματα που απασχολούν, εκφράζοντας τη δική της θέση.

Ωστόσο, ενόψει των διακοπών της, η Κλέλια Ρένεση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά στιγμιότυπα από το μέρος που βρίσκεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Η ηθοποιός απολαμβάνει με την κόρη της τον ήλιο, τη θάλασσα, την αμμουδιά, τον αέρα και μαζί χαίρονται ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τη βαβούρα και την ένταση της πόλης.

«Ελευθερία… Nα έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει… Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… Και τον έρωτά σου αγκαλιά», σημείωσε η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ηλιάκη: «Ξεθάβει» παλιά εξώφυλλα περιοδικών και τρολάρει την εμφάνισή της

 Δέσποινα Βανδή: Στην Επίδαυρο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη

 Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η κόρη τους, Αιμιλία έγινε 7! Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Keywords
Τυχαία Θέματα