Κλέλια Ανδριολάτου: «Ο τραυματισμός που είχα ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου»

H Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον τραυματισμό που είχε στην πρώτη καραντίνα, καθώς και για την ένταξη του «Maestro» στο Netflix.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το περιοδικό, η Κλέλια Ανδριολάτου τραυματίστηκε στο γόνατο και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια έμαθε να ακούει το σώμα της, βάζοντας ειδικές ασκήσεις στην καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας της.

«Απολαμβάνω

πλέον την ώρα που έχω μέσα στην ημέρα για να φροντίζω το σώμα μου. Ο τραυματισμός που είχα ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, οπότε προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να περιποιούμαι το σώμα μου», είπε η ίδια για τον τραυματισμό της.

Η ανακοίνωση ότι το «Maestro» θα προβάλλεται στο Netflix ενθουσίασε το ελληνικό κοινό. Ετοιμάζεις βαλίτσες για Χόλιγουντ;

Λες να πακετάρω; Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία και όταν η τύχη σου συναντά την καλή προετοιμασία, τότε έρχεται η επιτυχία. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα όλο αυτό με το Netflix, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Νιώθω πολύ περήφανη για τη δουλειά. Νιώθω χαρά ότι αυτή η δουλειά θα ταξιδέψει σε άλλες χώρες και κουλτούρες ανά τον κόσμο. Είναι και ένα βήμα για την Ελλάδα, αφού μια ελληνική σειρά θα κάνει την αρχή σε μια πλατφόρμα που βλέπει όλος ο κόσμος.

Μίλησες για προετοιμασία. Τι περιλαμβάνει η δική σου προετοιμασία;

Εκπαιδεύομαι συνεχώς, μαθαίνω. Δεν έχω σταματήσει. Κάνω σεμινάρια υποκριτικής, μαθήματα φωνητικής, πράγματα ουσίας ώστε να πλαισιώνουν τη δουλειά μου.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Βολιώτη: Η αποκάλυψη για το σημείωμα που της άφησε ο μπαμπάς της πριν «φύγει» από τη ζωή

Γιώτα Ιωαννίδου: Η πρώτη αντίδραση στα social media μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό της από τον Snik

Τάσος Τζιβίσκος: Ο ρόλος στο «Μαύρο Ρόδο», η προσωπική ζωή και η απώλεια της μητέρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα