Κλέλια Ανδριολάτου για «Maestro»: «Έμαθα ότι με πήραν στη σειρά από την τηλεόραση»

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής «Night Out» έκανε το βράδυ της Πέμπτης (24/11) η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη  και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον τρόπο που πήρε τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Maestro».

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει “γεια σου, είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;”. Είπα ναι κι όταν βγήκαμε

συζητήσαμε για το “Maestro”, μου είπε διάφορα πράγματα, όπως ας πούμε ότι αυτό το κορίτσι (ο ρόλος της στη σειρά) θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό.

Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτήν τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος “συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο”. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, “η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου”. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα “πρέπει να πήρα το ρόλο”», είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Διαβάστε επίσης:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα, χωρίς να σημαίνει ότι το ανεχόμουν»

Ελένη Κοκκίδου για τη «Μουρμούρα»: «Όταν είναι να κλείσει τον κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις»

Maestro: Οι χρήστες του Twitter «υποκλίθηκαν» στο ταλέντο της Στεφανίας Γουλιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα