Κιβωτός του Κόσμου: Εργαζόμενος είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό παιδιών και τον απέλυσαν

Τρεις υποθέσεις ασέλγειας σε αγόρια, στην «Κιβωτό του Κόσμου», ερευνά η αστυνομία. Εργαζόμενος είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό παιδιών στα μέσα του Αυγούστου και τον απέλυσαν, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Την Παρασκευή 19/8 παρουσιάστηκα στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και κατήγγειλα τον ξυλοδαρμό παιδιών από στέλεχος της “Κιβωτού του Κόσμου”, ο οποίος είχε έρθει από την Αθήνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3/8 στο υπόγειο παραρτήματος της Κιβωτού στην περιοχή Διμηνίου στον Βόλο, όπως αυτό αναφέρθηκε από τα ίδια τα παιδιά.

Το γεγονός δημιούργησε τεράστια αναστάτωση μεταξύ των παιδαγωγών και των παιδιών με αποτέλεσμα να συσταθεί επιστολή διαμαρτυρίας προς την κεντρική διοίκηση της δομής στην Αθήνα. Επειδή όμως είναι το δεύτερο γεγονός μέσα σε 8 μήνες που εμπλέκετε ο ίδιος ο άνθρωπος σε κακοποίηση παιδιού, πήρα την απόφαση να το καταγγείλω στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση».

Μία μέρα πριν κάνει την καταγγελία ενημέρωσε τη διευθύντρια της δομής για το συμβάν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έμαθε από τον υπεύθυνο παιδαγωγό ότι απολύθηκε, με την αιτιολογία ότι με τις πράξεις του παρασύρει κι άλλους συναδέλφους σε ανάλογες κινήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Μπάρκα: Γενέθλια για την παρουσιάστρια -Η on air συγκίνηση με τις ευχές της γιαγιά της, Τούλας

 Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε με ποια παρουσιάστρια την έχουν μπερδέψει στον δρόμο

 Έφη Αχτσιόγλου: «Είχε γραφτεί ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα