Κερδίστε τα τέλεια nude σανδάλια Scarpiamo by Elena Asimakopoulou!

Κορίτσια, σήμερα σας έχουμε έναν τέλειο διαγωνισμό που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ, με δώρο τα τέλεια σανδάλια Scarpiamo by Elena Asimakopoulou που βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί -σε nude, με διακοσμητικά στοιχεία και υπέροχες φουντίτσες, άνετα, βολικά, ταιριάζουν σε όλες σας και μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις.

Ναι, η αγαπημένη μας Έλενα που αγαπά πολύ τη μόδα και της αρέσει να πειραματίζεται με τις τάσεις -μάλιστα υπήρξε για ένα διάστημα μοντέλο. Πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της σχέδια παπουτσιών και φέτος

κατάφερε να ανοίξει και το ηλεκτρονικό της κατάστημα http://www.scarpiamo.gr/ ώστε κάθε γυναίκα να έχει πρόσβαση στη συλλογή που δημιουργεί με παπούτσια που τα χαρακτηρίζουν τα θηλυκά σχέδια και τις άνετες φόρμες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα διεκδικήσετε και να μπείτε στην κλήρωση, είναι να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας. Ποια θα είναι η τυχερή; Καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια!!!

Φόρτωση…

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη που μας έδωσε η Έλενα Ασημακοπούλου για τη συλλογή της και δείτε την να ποζάρει φορώντας δημιουργίες της.

The post Κερδίστε τα τέλεια nude σανδάλια Scarpiamo by Elena Asimakopoulou! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα