Κερδίστε τα πιο εντυπωσιακά ρούχα του καλοκαιριού για τέλειες και stylish εμφανίσεις!

Είστε καλεσμένες σε γάμο ή βάπτιση; Γίνεστε νονά ή κουμπάρα; Έχετε να πάτε σε ένα ιδιαίτερο κάλεσμα; Κανένα πρόβλημα. Σήμερα σας έχουμε τον ωραιότερο διαγωνισμό με δώρο τα πιο εντυπωσιακά ρούχα του καλοκαιριού για τέλειες και stylish εμφανίσεις με την υπογραφή Creamfashion.gr.

Το Creamfashon.gr είναι ένα υπέροχο online shop γεμάτο με ρούχα που ακολουθούν πιστά τις τελευταίες τάσεις της μόδας και κάθε εβδομάδα ανανεώνεται με νέες παραλαβές, σχέδια, χρώματα αλλά και πολλές προφορές που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε

την ωραιότερη γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού.

Αναλυτικά, στο διαγωνισμό μας, τρεις από εσάς θα κερδίσετε τις τρεις φόρμες που βλέπετε παρακάτω, σε μαύρο, navy blue και φούξια που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να κλέβετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε.

Και οι τρεις είναι πολυμομορφικές, δηλαδή μπορείτε να τις φοράτε συνεχώς, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και κάθε φορά να φαίνεται σαν να έχετε μόλις αγοράσει ένα καινούργιο κομμάτι.

Για να τις διεκδικήσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την Creamfashion.gr στο Instagram και να συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία σας.

Φόρτωση…

Καλή επιτυχία σε όλες!

Instagram: Creamfashion.gr

Site: www.creamfashion.gr

Facebook: @creamfashion.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 216-9001654

Keywords
Τυχαία Θέματα