Κάτια Ταραμπάνκο: Γοητευτικός επιχειρηματίας το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Κωνσταντόπουλο

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί το πρόσωπο του τελευταίου εικοσιτετραώρου, καθώς ο πρώην – πλέον – σύντροφός της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, αποκάλυψε δημόσια ότι το μοντέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση ενώ ήταν ζευγάρι μαζί του. Ο tattoo artist «έδωσε στεγνά» την Κάτια Ταραμπάνκο, αναφέροντας πως δεν μπήκε καν στη διαδικασία να του μιλήσει για την ύπαρξη του εν λόγω άνδρα, αφού έμαθε για τη σχέση τους από εκείνον.

Δημοσίευμα

της εφημερίδας «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως τον άνδρα που «έκλεψε» την καρδιά της Κάτιας Ταραμπάνκο και έμελλε να αποτελέσει την πέτρα του σκανδάλου στη σχέση της με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. Το όνομα αυτού Τάσος Χρήστου.

Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άνδρα που αποτελεί γόνο επιχειρηματικής οικογένειας! Ο Τάσος Χρίστου λατρεύει τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς! Ακόμα, είναι πολύ ενεργός στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από διάφορες εκφάνσεις της ζωής του.

Πρόσφατα, η Κάτια Ταραμπάνκο συμμετείχε σε Bridal Show, που έκανε πασαρέλα ως νύφη. Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης έφυγε μαζί με τον Τάσο Χρήστου για τη Θεσσαλονίκη, όπου μάτια της «Espresso» την είδαν να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα:

 Νατάσα Μποφίλιου: Η επική απάντηση, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Κούγια για τον Δεληβοριά

 Σωτήρης Πολύζος για Μιμή Ντενίση: «Όταν χωρίσαμε δεν μιλούσαμε για κάποιους μήνες»

 Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Ξανά στην Ευελπίδων για τη συνέχιση της δίκης τους

Keywords
Τυχαία Θέματα