Καθημερινή ρουτίνα περιποίησης: Οι 3 κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε στο lockdown!

Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, που μένουμε και πάλι σπίτι. Δυσάρεστο αλλά απαραίτητο. Η ρουτίνα σας αλλάζει και πάλι αλλά έχετε εμπειρία. Κι όταν λέμε ρουτίνα εννοούμε κι εκείνη της περιποίησης.

Και τώρα είναι διαφορετική μιας και ο χειμώνας έρχεται και το δέρμα χρειάζεται έξτρα φροντίδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να καθαρίζετε σχολαστικά το πρόσωπό σας ακόμη κι αν δεν έχετε βγει καθόλου.

Επίσης η πλούσια ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική όπως επίσης οι μάσκες λάμψης καθώς και το scrub που απομακρύνει

τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ανανεωμένη.

Εμείς θα συνεχίσουμε να σας αποκαλύπτουμε τις αγαπημένες μας DIY συνταγές με απλά υλικά τώρα που τα αγαπημένα σας beauty καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης θα σας λέμε όλα τα μυστικά των ειδικών ώστε να βγείτε από το σπίτι ακόμη πιο λαμπερές και ανανεωμένες.

Μην ξεχνάτε πως πλησιάζουν οι γιορτές. Δείτε λοιπόν τη θετική πλευρά. Θα είστε ξεκούραστες και πιο όμορφες από ποτέ. Αρκεί να ακολουθείτε τις συμβουλές μας. 

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τους 3 βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Δείτε με προσοχή το video

Κι αν θα έπρεπε να επιλέξουμε έναν από τους τρεις είναι η αποχή από το μακιγιάζ. Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή. Αφήστε το πρόσωπο σας να αναπνεύσει.

Μην το επιβαρύνετε. Θα έχετε άλλωστε πολλές ευκαιρίες τους επόμενους μήνες να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά make up looks.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα 10 ωραιότερα και πιο εύκολα nail art που θα φτιάξετε μόνες στο σπίτι!

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος και ο χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης δημιούργησαν ένα απίθανο film για το άρωμα που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα