Κατερίνα Ζαρίφη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open!

Πρώτος ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε αποκλειστικά στο “Πρω1νό” τα τέσσερα ονόματα των γυναικών που θα αναλάβουν τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Open. 

Όπως είχε κάνει γνωστό, στο τιμόνι της παρουσίασης θα ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Παρόλα αυτά, τα σχέδια άλλαξαν, καθώς μέσω της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” ανακοινώθηκε πως στην εκπομπή θα βρίσκονται οι παραπάνω γυναίκες χωρίς όμως την Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια αποχώρησε

από την εκπομπή και στη θέση της θα δούμε τη Σοφία Μουτίδου. 

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως στην εκπομπή The Booth, ο κόσμος θα τηλεφωνεί για να μοιράζεται ιστορίες και προβλήματα και οι τέσσερις γυναίκες θα καλούνται να δώσουν συμβουλές από τη δική τους οπτική γωνία η καθεμιά.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Το πρωί της Τρίτης (7/7) η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day πως η Κατερίνα Ζαρίφη αποχώρησε από την εκπομπή, καθώς δεν συμφωνούσε στο να υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές.

Επίσης, έκανε γνωστό πως το συμβόλαιο της παρουσιάστριας έληξε με το Open, όμως έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να λάβει μέρος στο J2US 2, αλλά και να αναλάβει δική της εβδομαδιαία εκπομπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη: 

Ατύχημα για την Ελένη Βαΐτσου-Με μώλωπα στον ώμο της

Δείτε ποιο top model της Victoria’s Secret βρίσκεται στη Μύκονο-Το βίντεο που δημοσίευσε 

Αποκαλυπτική η Madonna: Ποζάρει topless μπροστά στον καθρέφτη της!  

Keywords
Τυχαία Θέματα