Κατερίνα Στικούδη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους! Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και τώρα απολαμβάνει τις πρώτες και ιδιαίτερα πολύτιμες στιγμές μαζί του.

Από την ώρα που γνωστοποιήθηκε η είδηση της γέννησης του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη έχει δεχτεί δεκάδες μηνύματα και δώρα από ανθρώπους που θέλησαν να της ευχηθούν για τον ερχομό του παιδιού της. Μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της από το μαιευτήριο, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια νέα ανάρτηση.

Ειδικότερα, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννηση του γιου της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει καθισμένη στο κρεβάτι του δωματίου της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όμως λάμποντας από ευτυχία. «Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα μηνύματα σας και τις υπέροχες ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Όπως θα δεις, το δωμάτιο είναι γεμάτο με μπλε μπαλόνια.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Διαβάστε ακόμα:

Νότης Χριστοδούλου: 19 χρόνια μετά το Fame Story εξομολογείται για το talent show, την απώλεια της μητέρας του και τη ζωή του

Αγγελική Νικολούλη: Συγκλόνισε η περιγραφή της για την υπόθεση του Γραικού – «Βρέθηκα πάνω από τον τάφο του»

Κατερίνα Στικούδη: Το τρυφερό φιλί στον Βαγγέλη Σερίφη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα