Κατερίνα Παπουτσάκη: Στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της, Μάξιμο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τους τελευταίους μήνες έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή, καθώς ο γάμος της με τον Παναγιώτη Πιλαφά έλαβε τέλος μετά από δέκα χρόνια. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους σε προσωπικό επίπεδο, όμως παραμένουν ενωμένοι για χάρη των γιων τους, Μάξιμου και Κίμωνα.

«Η απόφαση του διαζυγίου ήταν πολύ κατασταλαγμένη μέσα μου. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, δεν είναι κάτι ξεχωριστό.

Δεν με ενόχλησε ούτε η ιδέα για το πώς θα το αντιμετωπίσουν τα Μέσα. Το ξεπέρασα. Είναι μία μεταβατική περίοδος αλλά δεν είναι μαύρη. Την αισθάνομαι πολύ φωτεινή. Είναι η μετάβαση και τα πράγματα κυλούν οργανικά και φυσιολογικά», είχε  δηλώσει η ηθοποιός στο «Open Weekend».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει κάνει restart και έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της. Η ίδια έχει ξεκινήσει να ασχολείται πιο σοβαρά με το τραγούδι, κάνοντας τα δικά της live, τα οποία έχουν στεφθεί από επιτυχία. Η ηθοποιός είναι πολύ δραστήρια, αφού της αρέσει να καταπιάνεται συνεχώς με νέα πράγματα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κατερίνα Παπουτσάκη στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον πρωτότοκο γιο της, Μάξιμο. Η ηθοποιός ήταν casual ντυμένη και αμακιγιάριστη.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της

 Ζέτα Δούκα: Δύο χρόνια από την καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη – Το μήνυμά της

 Αγγελική Νικολούλη: «Πρόσωπο – κλειδί θα “σπάσει” τη σιωπή του για την υπόθεση της Πάτρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα