Κατερίνα Παναγοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: «Θέλω να κάνω μια στιλιστική παρατήρηση»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας, μίλησαν μπροστά στο κομματικό ακροατήριο.

Περισσότερα επί του θέματος παρουσίασαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

του Mega με την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία θέλησε μάλιστα να σχολιάσει on air την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη και το γεγονός πως φορούσε γραβάτα.

«Πάντως, βλέποντας και τα στιγμιότυπα που προβάλλονται και αυτή την στιγμή στους δέκτες μας, θέλω να κάνω και μια στιλιστική παρατήρηση, που έχει και πολιτικό άρωμα, εφόσον μιλάμε για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε με γραβάτα… Φέρνει έναν νέο αέρα στο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τότε, με τη σειρά του ο Σωτήρης Μπολάκης τόνισε: «Eίχαμε χρόνια να δούμε σύνεδρο να ανεβαίνει στο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει ομιλία φορώντας γραβάτα. Ίσως από την εποχή του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Ήταν ο μόνος που φόρεσε γραβάτα, ήταν ο μόνος που είδα με γραβάτα στο συνέδριο σε αυτούς τους 2.000 ανθρώπους που μαζεύτηκαν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα