Κατερίνα Καινούργιου υπέρ Σοφίας Ζαχαράκη: «Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά το σχόλιο του Θάνου Τζήμερο για τη Σοφία Ζαχαράκη, η οποία τέθηκε επικεφαλής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειες. Αυτή η ανάθεση φαίνεται πως βρήκε αντίθετο τον Θάνο Τζήμερο, καθώς έκανε ένα άκομψο και απαράδεκτο σχόλιο.

«Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Τζήμερος. Η Σοφία Ζαχαράκη

ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του και έδωσε τη δική της απάντηση:

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν».

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Θάνο Τζήμερο

Οι παραπάνω δηλώσεις προβλήθηκαν στη «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Σοφίας Ζαχαράκη, εκφράζοντας τις απόψεις της:

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με το σχόλιο κατά της Σοφίας Ζαχαράκη. Ειλικρινά αν ήμουν η Σοφία Ζαχαράκη δεν θα ήξερα πως θα είχα αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, οικογένεια τι σημαίνει; Μόνο αν κάνεις τα δικά σου παιδιά; Οι γονείς, τα αδέρφια και τα ανίψια σου δεν είναι οικογένεια; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά, μπορεί να μην έτυχε, να μην έχει έρθει ακόμα κάποιος στη ζωή της ή να μην ήθελε. Είναι προσωπική της επιλογή, όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη.Είναι άθλιο! Τι σημαίνει οικογένεια; Εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω παντρευτεί αλλά δεν έχω οικογένεια; Δεν το καταλαβαίνω, οικογένεια είναι μόνο αυτός που κάνει παιδιά; Ο αδερφός μου είναι η οικογένεια μου, το στήριγμά μου σε όλα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Ζαχαράκη: Η απάντηση στην επίθεση του Θάνου Τζήμερου -«Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

 Γιώργος Κιμούλης: Τα πρόσωπα της showbiz που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του

 Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου: Η έκπληξη στον αέρα του «Breakfast@Star» και το τρυφερό φιλί του Ετεοκλή Παύλου

Keywords
Τυχαία Θέματα