Κατερίνα Καινούργιου: Τα δύο πρόσωπα που αποχωρούν από την εκπομπή της και οι αντικαταστάτες τους

Η Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβριου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με την πρωινή εκπομπή της στον Alpha.

Η «Super Κατερίνα» επιστρέφει με αλλαγές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού φέτος δεν θα δούμε στην εκπομπή τον chef Γαβριήλ Νικολαΐδη και τον αστρολόγο Ανδρέα Αντάρη.

Τα πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν

Οι δυο τους θα αντικατασταθούν από τον Πέτρο Συρίγο και την Ελένη Μανουσάκη αντίστοιχα.

Η Ελένη Μανούσάκη, η οποία το Καλοκαίρι

βρέθηκε στο «Καλοκαίρι Yes», ανακοίνωσε μέσω Instagram πως τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα την παρακολουθούμε στην εκπομπή του Alpha.

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του Πέτρου Συρίγου με την εκπομπή «Super Κατερίνα», έγινε γνωστή μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Alpha για την πρεμιέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Syrigos (@petros.syrigos)

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της «Super Κατερίνα» έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Ο Πέτρος Συρίγος, ο καταξιωμένος chef με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη από τον «Σασμό».

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Διαβάστε επίσης:

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Μίνα Καραμήτρου: Ξέσπασε στον αέρα του Open -«Για να δείξουν πόσο απάνθρωποι είναι; Αυτό είναι κουτοπονηριά»

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Πριν από 10 χρόνια κάηκα σχεδόν ολόκληρη, ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές»

Keywords
Τυχαία Θέματα