Κατερίνα Καινούργιου: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της -«Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»

Με αφορμή την ευχάριστη είδηση πως η Ιωάννα Τούνη έφερε πριν από μερικά 24ωρα τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια on air εξομολόγηση για το κομμάτι της εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστια δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της όταν αντίκρισε την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την σύντροφό του και τον νεογέννητο γιο τους, αλλά και για το γεγονός πως και η φωτογράφος και πολύ καλή της φίλη, Πολίνα Νιάρχου, γέννησε ένα κοριτσάκι.

«Μέσα

από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις», της ευχήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα του «Super Κατερίνα».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230111134529_Κατερίνα-Καινούργιου_-Λύγισε-με-την-ατάκα-του-Γρηγόρη-Γκουντάρα-για-ένα-παιδί.mp4

Τότε, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha ξέσπασε σε δάκρυα και απάντησε: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

Διαβάστε ακόμα:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» -«Καλύτερα που έφυγα και τα παράτησα γιατί…»

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η απόφαση της κυβέρνησης για την κηδεία του

Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Eίσαι ένας αποτυχημένος πανελίστας που όπου πήγαινες έκανες 1,5%»

Keywords
Τυχαία Θέματα