Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη

H Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την Τετάρτη 31/5 την κόρη τους, με πολλούς επώνυμους να δίνουν το παρών στο εν λόγω γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς, ωστόσο, δεν ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να εξηγεί τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της μικρής μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον Alpha.

Ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου δεν πήγε στη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη

«Θέλω

να πω ότι ήμουν καλεσμένη, απλά δυστυχώς τελειώσαμε αργά από κάποια πράγματα εδώ, καλά θέματα. Στη συνέχεια είχα και κάποια ραντεβού, οπότε δεν μπόρεσα. Παρόλα αυτά έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο και έβλεπα πόσο ευτυχισμένη είναι και να ξέρετε ότι η κόρη της είναι υπέροχη. Να του ζήσει, γερή και καλότυχη να είναι», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης 1/6.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Η μικρή που είχε επίσης τα γενέθλιά της πήρε το όνομα Κατερίνα, με νονά την Χριστίνα Οικονόμου -η οποία είναι μια από τις καλύτερες φίλες της παρουσιάστριας. Αμέσως μετά τη βάφτιση ακολούθησε πάρτι σε κτήμα στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε ακόμα:

Μάριον Μιχελιδάκη: Η on camera αντίδραση μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για «φοβισμένους συνεργάτες»

Μαρία Ηλιάκη: Ο λόγος που η κόρη της δεν πήρε το όνομα της μητέρας της -Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δε θα δώσει τελικά Πανελλήνιες Εξετάσεις και αυτός είναι ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα